A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (2024)

A Google több, mint egy keresőmotor. Azok számára, akik ismerik, a Google rejtett játékai jó időtöltést jelenthetnek. A Google-nak van néhány rejtett játéka, amelyeket úgy játszhat, hogy bizonyos kulcsszavakra keres a keresőmotorban. A Google Snake Game egy népszerű játék, amelyet a régi és legendás Snake Game ihletett, amely korábban a Nokia telefonokon jelent meg.

Ha unja, hogy újra és újra ugyanazt a Google Snake játékot játssza, és azt szeretné, hogy valami más legyen, akkor a Mods segítségével módosíthatja azt. Az interneten található különféle modok módosíthatják a Snake játékot, és érdekesebbé tehetik a játékot.

A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (1)

Ez a cikk felsorolja a 10 legjobb Google Snake játékmódot, amelyekkel módosíthatja a játékot.

A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (2)

A legelső Google Snake Game Mod, amelyet kereshet, a Google Snake Menu Mod. Ez a mod több elemet is hozzáadhat a játékhoz, hogy érdekesebbé tegye azt. Például ez a mod megváltoztathatja a játék térképét, beállíthatja a játék sebességét, és több akadályt hozhat vagy távolíthat el néhány akadályt a játékból. Ez a DarkSnakeGang által kifejlesztett mod teljesen megújíthatja a Google Snake játékot tetszés szerint.

2.Sötét mód Mod

Egy másik Mod, amelyet a Google Snake Game-vel használhat, a Dark Mode Mod. A Sötét mód alapvető funkció, amely nemcsak mobiltelefonokon, hanem számítógépeken is elérhető. A Sötét mód nemcsak esztétikusan néz ki, hanem kényelmes is a szemnek. A Google Snake Game azonban csak világos módban érhető el. Ha azt szeretné, hogy a Google Snake játék Sötét módban legyen, használhatja a Sötét mód módot. Ez a mod sötét módban használható a Google Snake játékhoz. Nem csak ez, hanem más színek is beállíthatók a játékba ezzel a moddal.

3.A tábla méretének módosítása

A falak akadályként működnek a játékban. Ha nincs kedved a falakkal találkozni és szabadon mozogni a táblán, akkor használhatod ezt a modot. Ez a mod lehetővé teszi a tábla méretének megváltoztatását; a méretet a lehető legnagyobbra készítheti.

4.Mouse Mod for Google Snake

A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (3)

A Google Snake csak a számítógép billentyűzetével játszható. De nem lenne jobb, ha egérrel is tudna játszani? A billentyűzettel a kígyó mindig lineáris irányban mozog, azaz fel, le, balra és jobbra. A Mouse Mod for Google Snake segítségével az egérrel mozgathatja a kígyót a táblán. A kígyó abba az irányba fog mozogni, ahogyan az egeret mozgatod, és sokkal könnyebb lesz így játszani.

5.AIYIWOWTGWL

A játékban lévő kígyó láthatatlanná válik, ha az internet ki van kapcsolva. Amikor ez megtörténik, a játék folyamatosan töltődik, és a kígyó láthatatlan lesz. Gondolj bele, milyen szórakoztató lesz így játszani a láthatatlan kígyóval. Ezzel a moddal láthatatlanná teheted a kígyót a táblán. Ha így teszel, nem fogod látni a kígyót a táblán, de meg kell tenned a megfelelő mozdulatokat, hogy túllépj a pályán.

6.TimeKeeper Mod a Google Snake-hez

Ha olyan Modot keresel, amely lépést tud tartani a magas pontszámokkal, valamint a szint teljesítéséhez szükséges leggyorsabb idővel, akkor választhatja ezt a modot. Nos, a Google Snake játék nem követi nyomon a magas pontszámokat, de ha szeretné megvalósítani ezt a funkciót a játékban, akkor használhatja ezt a TimeKeeper modot. Ez az egyik legjobb Google Snake játékmód.

7.GoogleSnakeWall-EndgameSooner

Ha el szeretné távolítani a falakat a Google Snake Game-ről, akkor ezt megteheti ezzel a moddal. Ezzel a moddal a játék összes fala eltávolítódik, így addig játszhatsz, ameddig csak akarsz, anélkül, hogy attól kellene félned, hogy összeomlik a fal.

8.Animált színek a Google Snake számára

A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (4)

Ha unja a Google Snake játék szokásos tábláit, akkor ezzel a Mobbal rögtönözheti őket. Lehetővé teszi animált színek hozzáadását a táblákhoz. Módosíthatja azt a mintát is, amelyben a szín megjelenik a táblán. Ez érdekesebbnek és vonzóbbnak tűnik, mint a Google Snake játék szokásos statikus táblái.

9.DVD Screensaver Mod

Ahogy a név is sugallja, a DVD Screensaver Mod olyanná teszi kígyóját, mint a pattogó DVD logó. Nem csak ez, hanem testreszabhatja a DVD színének színét is. Például beállíthatja a DVD logót sötét módra vagy bármilyen más kívánt színre.

10.Google Snake Skull Poison

Ezzel a moddal a kapott szürke almákat a koponya helyettesíti. Amikor a kígyó megeszi ezt a koponyát, a te kígyód is megszürkül, és hadonászni kezd. Nem csak az alma, hanem a gyümölcse is szürke. Ha meg akarja szüntetni a szürke színt a kígyón, akkor rá kell vennie a kígyóját, hogy színes gyümölcsöket egyen. Nos, ez az egyik legfurcsább, mégis legérdekesebb Google Snake Game Mod, amelyet használhat.

Végső szavak

Ezek voltak a legjobb Google Snake Game modok, amelyeket a Snake Game-vel használhat és testre szabhat. Ezekkel a modokkal hozzáadhat elemeket a játékhoz, és érdekesebbé teheti azt. Megemlítettük az összes Mod GitHub hivatkozását, így közvetlenül letöltheti a modokat a linkekről, és használhatja őket.

KAPCSOLÓDÓ ÚTMUTATÓ:

  • A 10 legjobb internetes sebességteszt-webhely/eszköz ingyenes online
  • A 10 legjobb hangrögzítő Windows 11 PC-hez
  • A 10 legjobb ingyenes VPN-szolgáltatás
  • A 10 legjobb Gacha Club outfit ötlet
  • A 10 legjobb szöveg- és kódszerkesztő Mac-hez
A 10 legjobb Google Snake játékmód (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 5702

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.