Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (2024)

Google er mere end bare en søgemaskine. For dem af jer, der ved, kan Googles skjulte spil være en god måde at bruge din tid på. Google har nogle skjulte spil, som du kan spille ved at søge efter bestemte søgeord på søgemaskinen. Google Snake Game er et populært spil, der er inspireret af det gamle og legendariske Snake Game, der plejede at komme på Nokia-telefonen.

Hvis du er træt af at spille det samme Google Snake Game igen og igen og vil have det til at være noget anderledes, så kan du bruge Mods til at lave ændringer i det. Forskellige mods på internettet kan ændre Snake-spillet og gøre det mere interessant at spille.

Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (1)

Denne artikel viser de 10 bedste Google Snake Game Mods, som du kan bruge til at ændre spillet.

Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (2)

Den allerførste Google Snake Game Mod, du kan gå efter, er Google Snake Menu Mod. Denne mod kan tilføje flere elementer til spillet for at gøre det mere interessant. For eksempel kan denne Mod ændre spillets kort, justere spillets hastighed og bringe flere forhindringer eller fjerne nogle forhindringer fra spillet. Denne mod udviklet af DarkSnakeGang kan fuldstændig forny Google Snake Game efter din smag.

2.Dark Mode Mod

En anden mod, som du kan bruge med Google Snake Game, er Dark Mode Mod. Dark Mode er en vigtig funktion, der ikke kun er tilgængelig på mobiltelefoner, men også på pc'er. Mørk tilstand ser ikke kun æstetisk ud, men er også behagelig for dine øjne. Google Snake Game er dog kun tilgængeligt i lystilstand. Hvis du ønsker, at Google Snake Game skal være i Dark Mode, kan du bruge Dark Mode Mod. Denne mod kan bruges i mørk tilstand til Google Snake-spillet. Ikke kun dette, men andre farver kan også indstilles til spillet gennem denne Mod.

3.Skift bordstørrelse

Vægge fungerer som forhindringer i spillet. Hvis du ikke er i humør til at støde på væggene og bevæge dig frit på brættet, kan du bruge denne Mod. Denne Mod giver dig mulighed for at ændre størrelsen på brættet; du kan gøre størrelsen så stor som muligt.

4.Mouse Mod til Google Snake

Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (3)

Google Snake kan kun spilles ved hjælp af tastaturet på pc'en. Men ville det ikke være bedre, hvis du også kan spille spillet med musen? Med tastaturet vil slangen altid bevæge sig i en lineær retning, dvs. op, ned, venstre og højre. Med Mouse Mod til Google Snake vil du være i stand til at bruge musen til at flytte slangen rundt på brættet. Slangen vil bevæge sig i den retning, du bevæger din mus, og det vil være meget nemmere at spille spillet på denne måde.

5.AIYIWOWTGWL

Slangen i spillet bliver usynlig, når internettet er slukket. Når dette sker, vil spillet blive ved med at indlæse, og slangen vil være usynlig. Tænk på hvor sjovt det vil være at spille spillet på denne måde med den usynlige slange. Du kan bruge denne mod til at gøre slangen usynlig på brættet. Når du gør det, vil du ikke se slangen på brættet, men du bliver nødt til at lave de rigtige træk for at komme forbi niveauet.

6.TimeKeeper Mod til Google Snake

Hvis du leder efter en Mod, der kan følge med dine høje scores såvel som den hurtigste tid, det tager dig at fuldføre niveauet, så kan du gå efter denne Mod. Nå, Google Snake-spillet holder ikke styr på dine highscores, men hvis du vil implementere denne funktionalitet i spillet, kan du bruge denne TimeKeeper Mod. Dette er en af de bedste Google Snake-spiltilstande, du kan gå efter.

7.GoogleSnakeWall-EndgameSooner

Hvis du vil fjerne væggene på Google Snake Game, kan du gøre det med denne Mod. Med denne Mod vil alle væggene i spillet blive fjernet, så du kan spille så længe du vil uden at bekymre dig om at kollapse med væggen.

8.Animerede farver til Google Snake

Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (4)

Hvis du keder dig af de almindelige boards i Google Snake-spillet, så kan du improvisere dem med denne Mob. Det giver dig mulighed for at tilføje animerede farver til tavlerne. Du kan også ændre det mønster, som farven skal vises i på tavlen. Dette ser mere interessant og attraktivt ud end de almindelige statiske tavler på Google Snake-spillet.

9.DVD Pauseskærm Mod

Ligesom navnet antyder, vil DVD Screensaver Mod gøre din slange som det hoppende DVD-logo. Ikke kun dette, men du kan også tilpasse farven på DVD-farven. For eksempel kan du indstille DVD-logoet til mørk tilstand eller til enhver anden farve, du ønsker.

10.Google Snake Skull Poison

Med denne mod vil de grå æbler, du får, blive erstattet med kraniet. Når slangen spiser dette kranium, bliver din slange også grå og begynder at vrikke rundt. Ikke kun æbler, men frugterne grå. Hvis du vil fortryde den grå farve på slangen, bliver du nødt til at få din slange til at spise farverige frugter. Nå, det er en af de underligste og alligevel mest interessante Google Snake Game Mods, som du kan bruge.

Afslu*ttende ord

Disse var nogle af de bedste Google Snake Game Mods, du kan bruge med Snake Game og tilpasse. Du kan bruge disse mods til at tilføje elementer til spillet og gøre det mere interessant. Vi har nævnt GitHub-linket for alle Mods, så du kan downloade mods direkte fra links og bruge dem.

RELATEREDE GUIDE:

  • Top 10 internethastighedstestwebsteder/værktøjer gratis online
  • Top 10 bedste lydoptager til Windows 11 pc
  • Top 10 bedste gratis VPN-tjenester
  • Top 10 bedste Gacha Club Outfit Idéer
  • Top 10 bedste tekst- og kodeeditorer til Mac
Top 10 bedste Google Snake Game Mods (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 5700

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.