Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (2024)

Google er mer enn bare en søkemotor. For de av dere som vet, kan Googles skjulte spill være en god måte å bruke tiden på. Google har noen skjulte spill som du kan spille ved å søke etter bestemte nøkkelord på søkemotoren. Google Snake Game er et populært spill som er inspirert av det gamle og legendariske Snake Game som pleide å komme på Nokia-telefonen.

Hvis du er lei av å spille det samme Google Snake Game igjen og igjen og vil at det skal være noe annerledes, kan du bruke Mods til å gjøre endringer i det. Ulike mods på internett kan endre Snake-spillet og gjøre det mer interessant å spille.

Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (1)

Denne artikkelen viser de 10 beste Google Snake Game Mods som du kan bruke til å endre spillet.

Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (2)

Den aller første Google Snake Game Mod du kan gå for er Google Snake Menu Mod. Denne moden kan legge til flere elementer i spillet for å gjøre det mer interessant. For eksempel kan denne moden endre spillets kart, justere spillets hastighet og ta med flere hindringer eller fjerne noen hindringer fra spillet. Denne moden utviklet av DarkSnakeGang kan fullstendig fornye Google Snake Game etter din smak.

2.Dark Mode Mod

En annen Mod som du kan bruke med Google Snake Game er Dark Mode Mod. Dark Mode er en viktig funksjon som ikke bare er tilgjengelig på mobiltelefoner, men også på PC-er. Mørk modus ser ikke bare estetisk ut, men er også behagelig for øynene dine. Google Snake Game er imidlertid bare tilgjengelig i lysmodus. Hvis du vil at Google Snake Game skal være i mørk modus, kan du bruke Dark Mode Mod. Denne moden kan brukes i mørk modus for Google Snake-spillet. Ikke bare dette, men andre farger kan også settes til spillet gjennom denne moden.

3.Endre brettstørrelse

Vegger fungerer som hindringer i spillet. Hvis du ikke er i humør til å møte veggene og bevege deg fritt på brettet, kan du bruke denne moden. Denne moden lar deg endre størrelsen på brettet; du kan gjøre størrelsen så stor som mulig.

4.Muse-mod for Google Snake

Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (3)

Google Snake kan bare spilles med tastaturet på PC-en. Men ville det ikke vært bedre om du kan spille spillet med musen også? Med tastaturet vil slangen alltid bevege seg i en lineær retning, dvs. opp, ned, venstre og høyre. Med Mouse Mod for Google Snake vil du kunne bruke musen til å flytte slangen rundt på brettet. Slangen vil bevege seg i den retningen du beveger musen, og det vil være mye lettere å spille spillet på denne måten.

5.AIYIWOWTGWL

Slangen i spillet blir usynlig når internett slås av. Når dette skjer, vil spillet fortsette å laste og slangen vil være usynlig. Tenk på hvor morsomt det vil være å spille spillet som dette, med den usynlige slangen. Du kan bruke denne moden til å gjøre slangen usynlig på brettet. Når du gjør det, vil du ikke se slangen på brettet, men du må gjøre de riktige trekkene for å komme forbi nivået.

6.TimeKeeper Mod For Google Snake

Hvis du leter etter en Mod som kan holde tritt med dine høye poengsum så vel som den raskeste tiden du tar for å fullføre nivået, kan du gå for denne Mod. Vel, Google Snake-spillet holder ikke styr på de høyeste poengsummene dine, men hvis du vil implementere denne funksjonaliteten i spillet, kan du bruke denne TimeKeeper Mod. Dette er en av de beste Google Snake-spillmodusene du kan gå for.

7.GoogleSnakeWall-EndgameSooner

Hvis du vil fjerne veggene på Google Snake Game, kan du gjøre det med denne moden. Med denne moden vil alle veggene i spillet bli fjernet, slik at du kan spille så lenge du vil uten å bekymre deg for å kollapse med veggen.

8.Animerte farger for Google Snake

Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (4)

Hvis du er lei av de vanlige brettene til Google Snake-spillet, kan du improvisere dem med denne mobben. Den lar deg legge til animerte farger på tavlene. Du kan også endre mønsteret som fargen vil vises i på tavlen. Dette ser mer interessant og attraktivt ut enn de vanlige statiske brettene på Google Snake-spillet.

9.DVD-skjermsparer Mod

Akkurat som navnet antyder, vil DVD Screensaver Mod gjøre at slangen din liker den sprettende DVD-logoen. Ikke bare dette, men du kan også tilpasse fargen på DVD-fargen. Du kan for eksempel sette DVD-logoen til mørk modus eller til hvilken som helst annen farge du ønsker.

10.Google Snake Skull Poison

Med denne moden vil de grå eplene du får erstattet med hodeskallen. Når slangen spiser denne hodeskallen, vil slangen din også bli grå og begynne å vrikke rundt. Ikke bare epler, men fruktene grå. Hvis du vil oppheve den grå fargen på slangen, må du få slangen til å spise fargerike frukter. Vel, det er en av de rareste, men mest interessante Google Snake Game Mods du kan bruke.

Siste ord

Dette var noen av de beste Google Snake Game Mods du kan bruke med Snake Game og tilpasse. Du kan bruke disse modsene til å legge til elementer i spillet og gjøre det mer interessant. Vi har nevnt GitHub-koblingen til alle Mods, slik at du kan laste ned mods direkte fra koblingene og bruke dem.

RELATERTE VEILEDNINGER:

  • Topp 10 Internett-hastighetstest-nettsteder/verktøy gratis online
  • Topp 10 beste lydopptaker for Windows 11 PC
  • Topp 10 beste gratis VPN-tjenester
  • Topp 10 beste gacha-klubbantrekksideer
  • Topp 10 beste tekst- og koderedigerere for Mac
Topp 10 beste Google Snake Game Mods (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jeremiah Abshire

Last Updated:

Views: 5692

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeremiah Abshire

Birthday: 1993-09-14

Address: Apt. 425 92748 Jannie Centers, Port Nikitaville, VT 82110

Phone: +8096210939894

Job: Lead Healthcare Manager

Hobby: Watching movies, Watching movies, Knapping, LARPing, Coffee roasting, Lacemaking, Gaming

Introduction: My name is Jeremiah Abshire, I am a outstanding, kind, clever, hilarious, curious, hilarious, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.