Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (2024)

Google este mai mult decât un simplu motor de căutare. Pentru cei dintre voi care știu, jocurile ascunse de la Google pot fi o modalitate bună de a vă petrece timpul. Google are câteva jocuri ascunse pe care le puteți juca căutând anumite cuvinte cheie pe motorul de căutare. Google Snake Game este un joc popular care este inspirat din vechiul și legendarul Joc Snake care a apărut pe telefonul Nokia.

Dacă te-ai plictisit să joci din nou și din nou același joc Google Snake și vrei să fie ceva diferit, atunci poți folosi Mods pentru a-i face modificări. Diverse moduri de pe internet pot modifica jocul Snake și îl pot face mai interesant de jucat.

Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (1)

Acest articol enumeră cele mai bune 10 moduri de joc Google Snake pe care le puteți folosi pentru a modifica jocul.

Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (2)

Primul mod de joc Google Snake pe care îl puteți alege este Google Snake Menu Mod. Acest mod poate adăuga mai multe elemente la joc pentru a-l face mai interesant. De exemplu, acest mod poate schimba harta jocului, poate ajusta viteza jocului și poate aduce mai multe obstacole sau elimina unele obstacole din joc. Acest mod dezvoltat de DarkSnakeGang poate reînnoi complet jocul Google Snake după cum doriți.

2.Mod întunecat Mod

Un alt mod pe care îl puteți folosi cu Google Snake Game este modul Dark Mode. Modul întunecat este o caracteristică esențială disponibilă nu numai pe telefoanele mobile, ci și pe computere. Modul întunecat nu numai că arată estetic, dar este și confortabil pentru ochii tăi. Cu toate acestea, Google Snake Game este disponibil numai în modul light. Dacă doriți ca jocul Google Snake să fie în modul întunecat, puteți utiliza modul întunecat. Acest mod poate fi folosit în modul întunecat pentru jocul Google Snake. Nu numai asta, ci și alte culori pot fi setate în joc prin acest mod.

3.Schimbați dimensiunea plăcii

Pereții acționează ca obstacole în joc. Dacă nu aveți chef să întâlniți zidurile și să vă mișcați liber pe tablă, atunci puteți folosi acest Mod. Acest mod vă permite să schimbați dimensiunea plăcii; poti face marimea cat mai mare.

4.Mod mouse pentru Google Snake

Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (3)

Google Snake poate fi jucat numai folosind tastatura de pe computer. Dar nu ar fi mai bine dacă ai putea juca jocul și cu mouse-ul? Cu tastatura, șarpele se va mișca întotdeauna într-o direcție liniară, adică în sus, în jos, la stânga și la dreapta. Cu Mouse Mod pentru Google Snake, veți putea folosi mouse-ul pentru a muta șarpele în jurul tablei. Șarpele se va mișca în direcția în care mișcați mouse-ul și va fi mult mai ușor să jucați acest joc.

5.AIYIWOWTGWL

Șarpele din joc devine invizibil atunci când internetul este oprit. Când se întâmplă acest lucru, jocul se va încărca în continuare și șarpele va fi invizibil. Gândește-te cât de distractiv va fi să joci așa, cu șarpele invizibil. Puteți folosi acest mod pentru a face șarpele invizibil pe tablă. Când faci asta, nu vei vedea șarpele pe tablă, dar va trebui să faci mișcările corecte pentru a trece de nivelul.

6.Mod TimeKeeper pentru Google Snake

Dacă sunteți în căutarea unui mod care să țină pasul cu scorurile dvs. mari, precum și cu cel mai rapid timp luat pentru a finaliza nivelul, atunci puteți alege acest mod. Ei bine, jocul Google Snake nu ține evidența scorurilor tale mari, dar dacă vrei să implementezi această funcționalitate în joc, poți folosi acest mod TimeKeeper. Acesta este unul dintre cele mai bune moduri de joc Google Snake pe care le puteți alege.

7.GoogleSnakeWall-Endgame Sooner

Dacă doriți să eliminați pereții din Google Snake Game, atunci puteți face acest lucru cu acest Mod. Cu acest mod, toți pereții jocului vor fi îndepărtați, astfel încât să puteți juca atât timp cât doriți, fără să vă faceți griji că vă prăbușiți cu peretele.

8.Culori animate pentru Google Snake

Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (4)

Dacă v-ați plictisit de plăcile obișnuite ale jocului Google Snake, atunci le puteți improviza cu acest Mob. Vă permite să adăugați culori animate la panouri. De asem*nea, puteți schimba modelul în care ar apărea culoarea pe tablă. Acest lucru pare mai interesant și mai atractiv decât plăcile statice obișnuite din jocul Google Snake.

9.DVD Screensaver Mod

Așa cum sugerează și numele, DVD Screensaver Mod vă va face șarpele ca logo-ul DVD care sări. Nu numai asta, dar puteți personaliza și culoarea culorii DVD-ului. De exemplu, puteți seta logo-ul DVD la modul întunecat sau la orice altă culoare dorită.

10.Google Snake Skull Poison

Cu acest mod, merele gri pe care le obțineți vor fi înlocuite cu craniul. Când șarpele mănâncă acest craniu, șarpele tău va deveni și el gri și va începe să se miște. Nu numai merele, ci și fructele cenușii. Dacă vrei să anulezi culoarea gri a șarpelui, atunci va trebui să-ți faci șarpele să mănânce fructe colorate. Ei bine, este unul dintre cele mai ciudate, dar și mai interesante, Google Snake Game Mod-uri pe care le puteți folosi.

Cuvinte finale

Acestea au fost unele dintre cele mai bune moduri Google Snake Game pe care le puteți folosi cu Snake Game și le puteți personaliza. Puteți folosi aceste moduri pentru a adăuga elemente în joc și pentru a-l face mai interesant. Am menționat linkul GitHub al tuturor modurilor, astfel încât să puteți descărca modurile direct din linkuri și să le utilizați.

GHIDURI CONEXE:

  • Top 10 site-uri web/instrumente de testare a vitezei internetului gratuit
  • Top 10 cele mai bune înregistratoare audio pentru PC Windows 11
  • Top 10 cele mai bune servicii VPN gratuite
  • Top 10 cele mai bune idei de ținute pentru clubul Gacha
  • Top 10 cele mai bune editori de text și cod pentru Mac
Top 10 cele mai bune moduri de joc Google Snake (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5718

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.