Luxe villa te koop in Nederland | Sotheby's International (2024)

Zoeken

  • EN
    • NL

Met een account maakt u makkelijk een zoekopdracht aan of kunt u favorieten opslaan.

Direct contact opnemen

Zoekt u een luxe villa in Nederland?Netherlands Sotheby’s International Realty is een wereldwijd erkend makelaar dat zich richt op de verkoop en aankoop van exclusieve luxe villa’s. Met een rijke geschiedenis en een uitgebreid wereldwijd netwerk, biedt Netherlands Sotheby’s International Realty haar klanten de best mogelijke ervaring bij het kopen of verkopen van luxueuze villa’s. Onze makelaars beschikken over de nodige kennis en expertise om u te helpen bij het vinden van de perfecte villa dat aan uw specifieke eisen voldoet. Laat Sotheby’s International Realty u begeleiden bij uw volgende aan- of verkoop van een luxe villa.

Bekijk ons actuele aanbod van luxe villa's

Netherlands Sotheby’s International Realty zet de standaard voor luxe villa’s in Nederland.

Beschikbaar
WoonhuisBlaricum

Bierweg 16

  • 1.239 m2
  • 261 m2
  • 4 Slaapkamers
€ 2.850.000,- k.k.
Beschikbaar
WoonhuisVinkeveen

Baambrugse Zuwe 141E

  • 4.720 m2
  • 927 m2
  • 4 Slaapkamers
Prijs op aanvraag
Nieuw
WoonhuisSchoorl

Duinweg 66

  • 2.712 m2
  • 411 m2
  • 6 Slaapkamers
€ 2.850.000,- k.k.
Nieuw
WoonhuisHaarlem

Johan de Wittlaan 26

  • 760 m2
  • 374 m2
  • 5 Slaapkamers
€ 1.950.000,- k.k.
Nieuw
WoonhuisBergen (nh)

Van Reenenpark 11

  • 1.607 m2
  • 321 m2
  • 7 Slaapkamers
€ 2.595.000,- k.k.
Beschikbaar
WoonhuisLaren

Grintbank 7a

  • 2.435 m2
  • 491 m2
  • 5 Slaapkamers
€ 4.500.000,- k.k.

Populaire locaties voor het kopen van een villa

Netherlands Sotheby’s International Realty heeft altijd een breed aanbod van landgoederen te koop in verschillende regio’s in Nederland. Neem contact met ons op om het huidige aanbod in de populairste locaties voor het kopen van een villa te bekijken of ontdek onze unieke luxe villa’s in de stille verkoop.

Contact us!

Ontdek de verschillende type villa's

Watervilla's

Een watervilla, ook wel bekend als een waterhuis of drijvend huis, is een soort woning die op of in het water is gebouwd. Deze woningen kunnen volledig drijven, zoals een woonboot, of deels op het land en deels op het water zijn gebouwd. Watervilla’s zijn ontworpen om comfortabel te leven in een waterrijke omgeving en zijn vaak uitgerust met voorzieningen zoals aanlegsteigers en bootopslag. Afhankelijk van de locatie en het ontwerp kan een watervilla een prachtig uitzicht op het water bieden en directe toegang tot wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen.

Villa's in een landelijk gebied

Villa’s gelegen in een landelijk buitengebied bieden het perfecte toevluchtsoord weg van de drukte van het stadsleven. Ze zijn genesteld in de schoonheid van het platteland, omgeven door uitgestrekte velden, bossen en prachtige natuurlijke landschappen. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte die het land te bieden heeft, terwijl u toch geniet van het comfort en de luxe van een stijlvol ingerichte villa.

Stadsvilla's

Een villa in de stad is de perfecte symbiose van luxe, comfort en de dynamiek van het stadsleven. Deze elegante woningen zijn strategisch gelegen in het hart van de stad, dicht bij essentiële voorzieningen zoals winkels, restaurants, parken, scholen en culturele centra.

Vaak gestelden vragen over het kopen van een luxe villa

Graag beantwoorden we voor u de vaakst gestelde vragen over het kopen van een luxe villa:

Enkele populaire locaties voor luxe villa’s in Nederland zijn onder andere het Gooi, Wassenaar, Aerdenhout, Bloemendaal, en de grachtengordel van Amsterdam. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft een uitgebreide portefeuille van luxe villa’s op deze toplocaties en kan u helpen bij het vinden van de perfecte woning.

De waarde van een luxe villa wordt bepaald door factoren zoals locatie, grootte, staat van onderhoud, voorzieningen en de vraag in de markt. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft deskundige makelaars die gespecialiseerd zijn in het taxeren van luxe villa’s en u kunnen helpen bij het bepalen van de juiste waarde.

Locatie, grootte, staat van onderhoud, architectuur, interieurontwerp en voorzieningen zijn enkele factoren die de prijs van een luxe villa beïnvloeden. Netherlands Sotheby’s International Realty heeft uitgebreide kennis van de markt en kan u adviseren over de factoren die de prijs van een specifieke luxe villa beïnvloeden.

Netherlands Sotheby’s International Realty staat bekend om zijn expertise in de luxe vastgoedmarkt en is de beste keuze voor de aan- of verkoop van luxe villa’s in Nederland. Hun ervaren makelaars kunnen u begeleiden door het gehele proces.

Over ons

Netherlands Sotheby’s International Realty: uitstekende kennis en ervaring met het aan- en verkopen van luxe villa’s in Nederland

Bent u op zoek naar een luxe villa en wilt u graag werken met een ervaren makelaar? Onze specialistische kennis en jarenlange ervaring maakt ons ook de juiste partij voor het kopen van luxe villa’s in Nederland.

Contact us!

Direct contact met Netherlands Sotheby's International Realty

Beheer je privacy

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.

Click below to consent to the above or make granular choices.Your choices will be applied to this site only.You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.

FunctioneelAlways active

De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.

Voorkeuren

De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.

Statistieken

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Marketing

De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.

Statistics

Marketing

Functies

Always active

Always active

Manage optionsManage servicesManage {vendor_count} vendorsRead more about these purposes

Beheer opties

{title}{title}{title}

Uitzonderlijk Vastgoed, Exclusieve Toegang

Schrijf u in!

Luxe villa te koop in Nederland | Sotheby's International (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 6082

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.